macrho

  • Registered on: 05/30/2010
  • Last connection: 11/19/2017

Projects

Activity

Reported issues: 0

10/04/2016

01:01 pm meta<browser/> Open discussion: Renewal Not Working For Me
Just updated my subscription yesterday, I see 4 updates available, I click and it says my license has expired.
What ...

09/09/2014

07:29 am meta<browser/> Help: RE: Unable to update metadata
My Movie savers have XBMC and folder.jpg enabled while TV savers have just XBMC [both have a checkbox set]
I had c...

09/08/2014

01:03 pm meta<browser/> Help: Unable to update metadata
I'm on version 2.3.34 running on Win 7, 32-bit
All of my media resides on a Synology DiskStation
I've noticed in th...

12/22/2013

08:16 am meta<browser/> Help: RE: TV Scraping Issue
I did a rebuild and now it's scraping
06:49 am meta<browser/> Help: RE: TV Scraping Issue
Yes, I have the XBMC saver enabled (frodo)
I'm using TVDb as the fetcher.
When I traverse into the directory, selec...

12/21/2013

03:49 pm meta<browser/> Help: TV Scraping Issue
On Win 7, 32-bit, 2.3.3 of metabrowser
I'm no longer able to scrape some TV shows.
I added "Breaking In" today and...

12/11/2011

04:00 pm meta<browser/> Help: RE: 2.2.1 Odd Process Movie Behavior
I had logging on but couldn't paste the whole login in, the error message was resource not found
I have a WHS v1 wit...
05:35 am meta<browser/> Help: RE: 2.2.1 Odd Process Movie Behavior
They are enabled. Some movies scan without issue, others just reset themselves

12/10/2011

03:34 pm meta<browser/> Help: 2.2.1 Odd Process Movie Behavior
I'm finding that some of my movies, when I hit control-I to process the movie, that the initial download begins of me...

Also available in: Atom